FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Klachten

Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat je zo perfect mogelijk geholpen wordt.

Heb je onverhoopt toch een klacht over één van onze producten of diensten? Laat dit zo snel mogelijk weten aan onze klantenservice door een e-mail te sturen naar charlotte@charliesbeauty.be. Binnen 3 werkdagen zal jouw klacht worden beantwoord.

Er ontbreekt een artikel uit mijn bestelling, wat nu?

Het kan helaas voorkomen dat er iets verkeerd is gegaan bij de verwerking van jouw bestelling. In dit geval vragen wij je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt een e-mail sturen naar charlotte@charliesbeauty.be met de vermelding van het probleem en jouw ordernummer. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing.

Heb je jouw pakket beschadigd in ontvangst genomen? Dat vinden wij erg vervelend om te horen. Om jou zo goed mogelijk te helpen, vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice via charlotte@charliesbeauty.be + foto van het artikel.

Waar kan ik mij inschrijven voor een opleiding?

Ga naar perfecteyelash.com/academy en kies voor de gewenste training.

Klik vervolgens op de button ‘Boek training’, selecteer ‘Wolvertem’ als vestiging en je krijgt een agenda overzicht van deze training en locatie te zien.

Voor een model tijdens de training dien je zelf te zorgen. Lukt dit je niet? Dan kunnen wij dit voor je regelen, mits dit 14 dagen van tevoren voor aanvang van de training wordt gemeld.

Annulering geschiedt door een aangetekend schrijven.

De training kan tot 30 dagen van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Het kosteloos verplaatsen van een training kan tot minimaal 14 werkdagen van tevoren. Heb je jouw training op een kortere termijn ingeboekt dan bovenstaand? Dan is het kosteloos annuleren en/of verplaatsen niet meer mogelijk.

Annuleer jij binnen 14 werkdagen voor aanvang van de training, zijn wij genoodzaakt 40% van de kosten in rekening te brengen.

 

Er wordt 40% van het bedrag van de training in rekening gebracht als je niet komt opdagen. De aanmelding dient minstens 14 dagen van tevoren geannuleerd te worden.

Betaalmethodes

Betalen willen we graag zo makkelijk mogelijk voor je maken*. Daarom bieden we jou verschillende manieren aan om je training af te rekenen. Zie het overzicht hieronder.

  • Mollie

  • Wixpayments

 

* Perfect Eyelash is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het betalingsproces.

Om de aanmelding van de training te bevestigen vragen wij jou een aanbetaling van minimaal €50,- te voldoen. Deze aanbetaling is verplicht om jouw trainingsplek te reserveren. Doe je geen aanbetaling, dan wordt de aanmelding geannuleerd.

Wanneer je er voor kiest om enkel de aanbetaling te doen, volgen er twee opties om het resterende bedrag te voldoen:

  • Op de dag van de training; contant op de trainingslocatie voor aanvang van de training

Wishlist

No products were added to the wishlist.