Injectable

Fillers & Botox worden verzorgd door Dr. Valerie Glorieux
Na het afronden van haar Huisarts opleiding aan de VUB, schoolde Dr. Valerie haar bij aan London School of Facial Aesthetics.
Dr. Valerie opteert steeds voor een naturel resultaat.

WHAT DOES THE TREATMENT ENTAIL

Kom je voor een eerste keer langs of wil je graag advies over Botox/filler?
 
Dan raden wij een Kennismakingsgesprek aan.

Bij een eerste bezoek vragen wij een intake gesprek te plannen. Dit laat ons toe uw wensen, de mogelijkheden en mogelijke bijwerkingen te bespreken. Vervolgens wordt door de Orde der artsen een bedenktijd van minstens twee weken aanbevolen.

Treatments

Botulinetoxine
Tijdelijke spierontspanners (botulinetoxine type A) worden gebruikt om expressierimpels te verzachten of te doen verdwijnen. Dit product kan ook gebruikt worden voor overmatig zweten (hyperhidrosis) of tandenknarsen (bruxisme). Het effect van deze behandeling blijft 3 tot 4 maand aanwezig in het gezicht en 4 tot 9 maand voor overmatig zweten. Prijzen zijn inclusief gratis controle en touch up na 2 weken. Er wordt een supplement van €50 euro aangerekend voor de behandeling van mannen, omdat een hogere dosis gebruikt wordt. Grote zones: frons, voorhoofd, kraaienpootjes 1 zone €150 2 zones €250 3 zones €350 Kleine zones: lipflip, wenkbrauwlift, bunny lines, gummy smile, mondhoeken (marionetlijnen), kin €75/zone Face slimming of tandenknarsen (geen touch up mogelijk) €300 Overmatig zweten ter hoogte van de oksels (geen touch up mogelijk) €500
 

Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om volume toe te voegen zoals om permanente rimpels of groeven te verzachten of om het lipvolume te vergroten. Bovendien zorgen ze voor hydratatie van de huid, waardoor ze de gezichtscontour kunnen verbeteren. Het effect is tijdelijk (9-12 maand), omdat het lichaam de filler geleidelijk afbreekt. Wij streven steeds naar een natuurlijk ogend resultaat.

De prijs van de fillers is afhankelijk van het gebruikte volume, namelijk €200/ml. Dit geldt voor volgende zones: lippen, neuslippenploois, marionetlijnen, jukbeenderen. Voor zones waarin kleinere volumes filler achtergelaten wordt, zoals rokerslijntjes, de frons en de kin, wordt €150 aangerekend.

Profhilo is een behandeling op basis van hyaluronzuur tegen huidverslapping. Het werkt anders dan fillers en beoogt het verbeteren van de huidkwaliteit door de stimulatie van aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine. Aangeraden wordt 2 tot 3 sessies te plannen met een interval van 4 weken en vervolgens 2 keer per jaar. Deze behandeling kan worden toegepast ter hoogte van het gezicht of het decolleté Per zone en per sessie: €300

Hyaluronidase is een enzym dat hyaluronzuur kan afbreken. Met dit product kan een filler op basis van hylauronzuur afgebroken worden. Prijs: €250

What is the effect of a treatment

Charlie’s is een toegankelijke instituut waarbij je met al je vragen of twijfels terecht kan.
Heb je specifieke vragen over de behandeling en of prijzen dan kan je steeds vrijblijvend contact met ons opnemen en we helpen je graag verder.

Wishlist

No products were added to the wishlist.